یار62

مطالب مفید کوتاه و آموزنده

یار62

مطالب مفید کوتاه و آموزنده

فواید روغن گردو

روغن گردو با کلی خواص بی‌شمار از روغن‌های اولیه و اصلی  بهترین گزینه برای سالاد است که می‌توانید برای پخت و پز انواع غذاها روی آن حساب کنید. روغن گردو که از قدیم برای پختن غذاها مورد استفاده قرار می‌گرفته روغنی است به رنگ زرد روشن و (طلایی) که دارای طعم مطبوع و ملایم است. ماده اصلی این روغن گردوست که دارای امگا3، اسید آلفالینولئیک، منیزیم، پتاسیم و ویتامین E است. 15 درصد از چربی‌های گردو از نوع چربی‌های غیراشباع و مفید برای سلامت قلب هستند. ضمن این‌که این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد  و افزایش‌دهنده کلسترول خوب‌است. البته حق با شماست حتما کمتر نام این روغن به گوش‌تان خورده و حتی کمتر آن را در قفسه‌های فروشگاه‌های مواد‌غذایی دیده‌اید. این به‌دلیل قیمت بالای این روغن است. روغن گردو با وجود همه خاصیت‌هایی که دارد عمرش کوتاه است و اگر قرار است از آن استفاده کنید باید حتما آن را در یخچال نگهداری کنید. بهترین شیوه مصرف روغن گرد و به‌صورت سرد و روی انواع سالادهاست با این حال شما می‌توانید از این روغن به‌صورت گرم‌در پخت انواع غذاها هم استفاده کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.